Homepage » Horoscop » Horoscop lunar » Horoscopul lunii decembrie. Gemenii vor avea o perioadă încărcată, iar Balanțele se gândesc la zilele petrecute cu cei dragi

Horoscopul lunii decembrie. Gemenii vor avea o perioadă încărcată, iar Balanțele se gândesc la zilele petrecute cu cei dragi

Razvan Paltin

De Razvan Paltin.
Publicat pe 05.12.2019 la 19:19 Actualizat pe 05.12.2019 la 19:36

Astrologul Remus Ionescu a realizat horoscopul lunii decembrie pentru fiecare zodie în parte. Dacă vrei să afli cum stai cu dragostea, cu sănătatea și dacă vei câștiga sau pierde bani, citește în continuare horoscopul lunii decembrie.

Astrologul Remus Ionescu a realizat horoscopul lunii decembrie pentru fiecare zodie în parte. Dacă vrei să afli cum stai cu dragostea, cu sănătatea și dacă vei câștiga sau pierde bani, citește în continuare horoscopul lunii decembrie.

Berbec.

Pentru nativii zodiei Berbec, inceputul lunii decembrie vine cu un cadou astral: Jupiter, marele benefic, intra in semnul Capricornului si timp de un an le va aduce relativ multe si consistente oportunitati in cariera si in afaceri. In plus, pana pe 19 decembrie se gaseste in acest sector si Venus, micul benefic, astfel ca este foarte posibil sa apara o oferta de munca sau sansa unei promovari.

Relatiile cu superiorii si cu autoritatile se arata favorabile in toata aceasta luna. Celor mai tineri li se acorda incredere (si timp daca este nevoie), evolutia si performantele lor sunt urmarite cu atentie; au sansa sa ajunga mana dreapta sau asistentul unei persoane cu functie de conducere si acest lucru le va oferi o excelenta sansa de formare si o trambulina profesionala pentru viitor.

Cei mai in varsta sau care au capatat suficienta experienta in domeniul lor de activitate se gandesc in mod firesc la deschiderea unei afaceri pe cont propriu sau poate ca tintesc spre o pozitie de prim rang in organizatia din care fac parte. Iar circumstante favorabile avansarii pot aparea mai ales in intervalul 9-13 decembrie.

Se gandesc poate sa nu mai astepte la nesfarsit momentul ideal si sa apeleze la un credit sau poate ca gasesc sa imprumute de la familie ori de la apropiati o parte din suma necesara demararii afacerii respective.

Configuratia astrala din aceasta luna poate foarte bine sa ii rasplateasca pe cei care s-au lansat intr-o afacere in ultimii doi ani care nu le-a adus inca succesul dorit si pentru care nu si-au pierdut rabdarea, increderea, speranta. Poate ca apare un client important, poate sunt favorizati de schimbarile politice recente, incep sa fie cunoscute si apreciate produsele sau serviciile lor daca la momentul lansarii acestea constituiau o noutate absoluta.

Alte zone ale vietii lor sunt mai putin afectate de schimbari, de noutati. Zona sanatatii nu ridica probleme, ba chiar entuziasmul si preocuparea profesionala ii poate face sa uite de mici deranjamente.

Taur.

Pentru nativii zodiei Taur in luna decembrie ramane bogata viata sociala. De asemenea, Marte in semnul Scorpionului pare sa aduca tot felul de frictiuni intre ei si cei apropiati, dar si cu necunoscuti, oameni cu care interactioneaza intamplator.

Se prea poate ca ceilalti sa fie bine intentionati, insa presiunea pusa asupra nativilor Taur nu are cum sa fie pe placul acestora. Intr-o prima faza vor incerca poate sa se apere diplomatic si sa amane o confruntare deschisa, trag speranta ca lucrurile se vor stinge sau aranja cumva. Pe masura ce trece timpul, insa, par sa se reduca rabdarea si intelegerea de ambele parti. Ideea este ca ei (nativii Taur) au nevoie de timp sa inteleaga si sa accepte argumentele celorlalti, caci nu sunt dispusi sa se plieze cerintelor celorlalti daca nu pot fi de acord cu ele („doar asa, sa fim in ton cu moda”).

Aspectele astrale ale lunii decembrie par sa favorizeze sfera sentimentala a celor care nu sunt actualmente implicati intr-o relatie. Li se da tarcoale, li se face curte, primesc invitatii sa se intalneasca, sa petreaca timp impreuna si sa se cunoasca. Primele intalniri pot fi promitatoare, insa ceva parca le spune sa nu se grabeasca sa se implice sentimental in relatie pana cand nu ajung sa il „descopere” pe celalalt, pana nu lamuresc diferentele de abordare, de preferinte sau de interese dintre ei.

Luna decembrie le poate aduce niste calatorii neasteptat de placute si poate chiar un folos material de pe urma acestora. Observa, vad, inteleg, raman inpresionati de cele vazute si aflate, de oamenii intalniti. Poate ca ii duce gandul sa munceasca o perioada in alta zona geografica sau in alta tara, sa studieze, sa se perfectioneze, sa cerceteze. Incearca sa inteleaga credintele si obiceirile oamenilor din zonele respective si vor cauta poate sa incorporeze cumva in viata lor aceste lucruri.

Gemeni.

Pentru nativii zodiei Gemeni luna decembrie se anunta a fi destul de incarcata. Se pune presiune pe ei, sunt solicitati, apar oferte de colaborare, se apeleaza la ei in diverse cazuri urgente. Daca viata sau situatia profesionala nu ii solicita atat de mult (putin probabil, insa), se simt ei datori fata de ei insisi sa fie activi si sa experimenteze, sa isi slefuiasca talente, sa faca diverse incercari chiar cu riscul de a da gres, motivati insa de posibilele castiguri si chiar de satisfactia interioara ce vine ca urmare a progreselor inregistrate.

Pe ade alta parte, este bine sa incerce sa se observe pe ei insisi (trup, nevoi, oboseala) si sa isi protejeze sanatatea, sa nu faca excese, sa fie atenti (si sa ia masurile potrivite) la schimbarile de temperatura si de umezeala de la o zi la alta.

Sfera financiara ar putea sa le puna probleme in aceasta perioada. De fapt, mai degraba este vorba despre negocieri si intelegeri: trebuie sa se tina pe pozitii, sa nu se grabeasca sa semneze un contract care nu ii multumeste pe deplin in ideea ca lucrurile se vor imbunatati relativ usor pe masura ce se deruleaza si incep sa obtina rezultate, sa isi demonstreze talente si implicarea.

Decembrie se anunta a fi o luna destul de plina: nu au timp sa se plictiseasca (de fapt, poate ca nici prea mult timp de odihna nu au). Este dorita si apreciata prezenta lor, primesc invitatii la evenimente, reuniuni, adunari. Pe de alta parte, daca nu au pe nimeni actualmente, este foarte posibil sa apara cineva care se arata interesati de ei si de o relatie. Isi pot gasi pe cineva cu care sa petreaca revelionul sau alaturi de care sa se prezinte la petreceri de firma, de grup, insa pentru o relatie serioasa se pare ca mai este nevoie de timp si de cunoastere reciproca.

De felul lor sunt idealisti; acum, insa, au posibilitatea sa observe si latura practica, materialista, meschina poate, a vietii sau a unora dintre cei cu care vin in contact. Foarte bine, pentru unii dintre Gemeni vine vremea unei maturizari.

Rac.

Nativii zodiei Rac se numara printre zodiile care vor simti din plin impactul intrarii marelui benefic, Jupiter, in semnul Capricornului. Pentru ei acest impact se va observa in domeniul relatiilor sociale, dar si a celei sentimentale.

Se revigoreaza viata de cuplu (poate ca mici semne au fost vazute incepand din data de 26 noiembrie, o data cu intrarea lui Venus in semnul Capricornului). Poate ca lucrurile intrasera in ultimii ani intr-o rutina, poate ca indatoririle fiecaruia dintre ei ii impiedicasera sa acorde timp suficient celuilalt, poate ca mocneau nemultumiri, insa acum ies la iveala sub forma unor amintiri: „traiam cu impresia ca ...”, „m-am speriat sa nu ...”, „nu stiam ce sa mai cred !”. Ideea este ca se trece relativ usor peste acea perioada si se reconstruieste increderea. Iar momentul acestor destainuiri poate foarte bine sa fie in preajma zilei de 10 decembrie.

In situatia in care nu exista o relatie stabila, ar putea aparea in viata respectivului cineva demn de incredere sau pe care il place de la primele intalniri. Ajung poate sa isi petreaca sarbatorile impreuna, sa aiba sentimentul ca sunt facuti unul pentru celalalt chiar daca, bineinteles, ramane de verificat soliditatea relatiei, veridicitatea si profunzimea interesului celuilalt fata de ei.

De-a lungul lunii decembrie ramane mare bucuria de a face sport, miscare, dans (bucuria este sporita daca toate acestea sunt realizate impreuna cu fiinta iubita).

Au parte de tot felul intamplari neasteptate, intalnesc obstacole, amanari, insa de fiecare data pare sa vina la timp ajutorul, ideea, solutia; nu isi pierd cumpatul si nici entuziasmul.

Nu se observa evenimente majore in sfera financiara; castiguri pot veni mai ales prin intermediul asociatului in afaceri, al cuiva cu care colaboreaza in mod frecvent de o buna perioada de timp sau poate ca omul iubit are o realizare care aduce cuplului liniste pe perioada sarbatorilor.

Leu.

Pentru nativii zodiei Leu, intrarea lui Jupiter in semnul Capricornului (influenta destul de importanta, caci va dura ceva mai mult de un an) semnifica un plus de ambitie si dorinta de progres, de a-si descoperi si apoi depasi limite, performante.

Pe de alta parte, este o influenta benefica in sfera sanatatii (poate aduce o usurare considerabila a unor afectiuni instalate in urma cu aproximativ doi ani, o data cu intrarea lui Saturn in Capricorn). De asemenea, sporeste rezistenta la stres si capacitatea de efort.

Sfera principala de interes in luna decembrie este cea a familiei, locuintei, parintilor (eventual a unei afaceri imobiliare). Se grabesc poate sa faca schimbari, amenajari sau reparatii in locuinta astfel incat sa intampine sarbatorile cu casa curata, aranjata, plina de culoare si de caldura. Poate aparea nevoia unor reparatii la instalatiile sanitare. Isi reincarca bateriile (si pe cele sufletesti) cu ocazia vizitarii locurilor natale si in timpul petrecut in compania celor dragi veniti de departe.

Curiozitatea ii indeamna pe cei mici nascuti in zodia Leului spre tot felul de nazdravanii si experimente. Ar fi bine ca parintii si bunicii sa ii supravegheze, sa le ofere explicatii, sa le explice ce si cum functioneaza, ce se poate intampla ...

Ultima decada a lunii decembrie vine cu surprize placute in sfera sentimentala. Sigur, sunt destule zile libere atunci, insa important este faptul ca se bucura reciproc de compania celuilalt. Iar daca nu sunt prinsi intr-o relatie, se pare ca dragostea pluteste in aer si se prea poate ca ultimele zile din an sa le aduca o companie mai mult decat agreabila, cineva alaturi de care se pot vedea traind de acum inainte.

Nu se intrevad evenimente majore in plan financiar. Pot avea insa castiguri de pe urma unor intermedieri; sunt favorizati interpretii, cantaretii, entertainerii etc. (apar solicitari pe ultima suta de metri, isi completeaza programul).

Fecioară.

Pentru nativii zodiei Fecioara luna decembrie se anunta a fi destul de fericita: se simt bine in pielea lor, sunt in activitate, isi descopera atuuri, calitati, pasiuni.

Jupiter in semnul Capricornului (care va sta acolo timp de mai bine de un an) stimuleaza dorinta de a deveni parinti, iar pentru femeile nascute in aceasta zodie chiar creste probabilitatea de a ramane insarcinate, iar lucrul cel mai important este ca partenerul de viata simte la fel (isi doreste copil/i).

Pentru ei, luna decembrie are un ritm destul de sustinut. Gasesc mereu ceva de facut, de citit, de reparat, chestiuni ce tin de birocratie sau de relatia cu statul, cu autoritatile ce trebuie rezolvate (si chiar se pot rezolva relativ usor). In toata alergatura din aceasta luna gasesc timp pentru un mic bilant al anului care se incheie: trag linii, trag niste concluzii si isi stabilesc poate un obiectiv pentru anul care urmeaza).

Trebuie facuta o atentionare legata de deplasarile din aceasta luna realizate cu mijloace individuale (in special zilele de 8, 9, 21, 22 si 23 decembrie). Graba strica treaba, de asemenea si lipsa de concentrare sau a unei minime verificari a starii tehnice a masinii inainte de a porni la drum.

Luna decembrie le poate aduce nativilor zodiei Fecioara niste castiguri pe neasteptate: un concurs favorabil de imprejurari, sunt in momentul oportun la locul potrivit, sunt apreciate si recompensate implicarea si ideile lor. Intr-un fel oarecare „isi fac norocul” sau cel putin stiu sa nu dea cu piciorul norocului: vad lucrurile pe un termen ceva mai lung, nu refuza din start ceva care la prima vedere nu se arata a fi prea grozav, sunt intermediarii unei afaceri de pe urma careia castiga un comision destul de important.

Resimt din plin agitatia acestei luni si tocmai de aceea stiu sa aprecieze si sa se bucure de toate momentele petrecute alaturi de cei dragi.

Balanță.

In aceasta luna, in sufletul nativilor zodiei Balanta pare sa fie o atmosfera de sarbatoare. Nu isi neglijeaza indatoririle profesionale sau interesele din afaceri, insa sunt cu gandul mai degraba la zilele petrecute cu cei dragi, la excursia programata.

Familia, locuinta, gospodaria si locurile natale sunt de prima importanta pentru ei in aceasta luna. Incep sa isi faca planuri pentru o afacere de familie, sa o extinda pe cea existenta (dupa cum este situatia concreta). Aceasta luna le poate aduce finalizarea unei tranzactii imobiliare (isi gasesc si cumpara casa dorita, vand terenul sau constructia la care au lucrat de ceva vreme). Pentru cei mai tineri, dorinta sa inceapa viata pe cont propriu, sa isi intemeieze o familie (chiar daca acest lucru ar insemna mutarea in orasul celuilalt sau urmarea acestuia intr-o alta tara). Pentru copii, acomodarea cu o noua locuinta sau cu un nou oras se face relativ usor, fara sa renunte insa la amintiri, prieteni, legatura cu fostii colegi.

Neasteptat de multe cheltuieli apar in aceasta luna. Nativilor Balanta li se pare ca (aproape) totul trebuie schimbat, isi doresc multe (chiar si unele lucruri pentru care isi vor pierde interesul sau aprecierea intr-un timp relativ scurt) pentru ei si pentru cei dragi. Nici macar partenerul de viata nu prea poate sa stavileasca apetitul pentru cheltuieli al acestora. Este un sector (cheltuieli, investitii) caruia trebuie sa ii acorde maxima atentie in aceasta luna si ar fi bine sa nu renunte la echilibru, cumpatare, intelepciune.

Pe de alta parte, de voie sau de nevoie (lipsa timpului, exemple sau influente venite din partea celor apropiati) se poate sa isi schimbe o parte din obiceiuri alimentare; incep sa aprecieze condimente sau ingrediente mai intense, acre sau cu gust intepator, bauturi acidulate. Si poate ca cel mai pregnant parintii observa aceasta schimbare de preferinte la copiii nascuti in zodia Balantei.

In ansamblu, decembrie este o luna placuta, nu lipsita de evenimente, de schimbari, de noutati semnificative in viata lor.

Scorpion.

Excelenta forma fizica in acest sfarsit de an pentru nativii zodiei Scorpion, insa de asemenea si incapatanare, ambitii, visuri mari pe care abia asteapta sa le atinga.

Tocmai de aceea sunt foarte importante alegerile pe care le fac acum; sigur, nimeni nu poate sa stie ce este in mintea sau in sufletul lor, insa nu le-ar strica Scorpionilor sa acorde atentie unor sfaturi, puncte de vedere, experiente pe care altii au amabilitatea sa le impartaseasca acum.

Parca nu mai au rabdare, sunt pregatiti sa isi asume riscuri, dar si sa adapteze din mers un plan anterior. Considera ca o zi fara vreun progres oarecare este o zi pierduta; pentru ei important este sa actioneze, sa se miste, sa aiba intalniri si negocieri: tot ce este nevoie pentru activitatea lor concreta.

Este o luna grozava pentru scolari si pentru toti cei care doresc sa se puna la curent cu noutatile din domeniul lor de activitate. Sunt curiosi, incisivi, prind din zbor idei si concepte, inteleg in profunzime intentiile unui autor, indicatiile manualului.

Primele doua decade ale lunii favorizeaza obtinerea unor castiguri suplimentare (poate ca le sunt achitate niste drepturi in avans, poate ca primesc mai devreme bonusuri, recompense, stimulente etc.). Pe de alta parte, este posibil sa li se returneze sume date cu imprumut (se gandesc debitorii sa nu intre cu datorii in anul urmator).

Cum mentionam la inceput, in luna decembrie nativii Scorpion au energie din plin, capacitate de efort si de recuperare. Pe de alta parte, insa, graba, orice exces sau incapatanarea (neacordarea de prioritate, de exemplu) se pot intoarce impotriva lor. Configuratia astrala ii favorizeaza pe cei mai experimentati, care stiu sa recunoasca pericolul si care au reactii rapide in cazuri de urgenta.

Săgetător.

Jupiter (marele benefic) paraseste la inceputul lunii semnul natal al nativilor Sagetator si intra in Capricorn. Pentru Sagetatori exista implicatii importante. Printre altele, casa a II-a a horoscopului are legatura cu averea, cu achizitiile, dar si cu resursele, cu oamenii care ne sprijina (aliati, consilieri etc.), cu hrana (sustine viata).

Sunt aspecte astrale bune pentru Sagetatori in ceea ce priveste banii, finantele. Bune si pentru faptul ca nu sunt dispusi sa risipeasca, sa faca achizitii inutile. Bune pentru ca semnifica obtinerea unor avantaje, reduceri, favori. De asemenea, pentru ca pot recupera cu usurinta sume sau obiecte date cu imprumut.

Pe de alta parte, acelasi Jupiter (guvernatorul zodiei lor) predispune spre pofte, dorinte culinare; de aici, tendinta spre ingrasare (in mare, aspectul este valabil pentru un an de zile). Nu este bine sa se obisnuiasca in perioada sarbatorilor cu mari cantitati de alimente („lasa, ca din ianuarie stiu eu ce am de facut si am si ambitie”), caci este foarte probabil sa se obisnuiasca asa si sa le vina apoi greu sa revina la un firesc. Din fericire, tot in semnul Capricornului se afla si Saturn (si tot pana spre sfarsitul anului urmator); efectele, insa, nu se neutralizeaza, ci au tendinta sa se manifeste alternativ: perioade de „infometare” cu perioade de nepasare in ceea ce priveste alimentatia.

Incepand cu data de 9 decembrie se pot astepta la lucruri bune legate de relatia de suflet sau de alte parteneriate si interactiuni sociale. Mercur intra in semnul lor si ii indeamna pe ceilalti sa revina la sentimente mai bune fata de ei, sa le expuna direct eventuale dubii si sa accepte explicatiile oferite de nativii Sagetator.

Sanatatea nu ar trebui sa puna probleme in luna decembrie; riscurile sunt legate de alimentatie (cantitati, excese).

Capricorn.

In sfarsit, vin vremuri bune pentru nativii zodiei Capricorn: Jupiter (marele benefic) intra in semnul lor. De aici, un plus de echilibru, optimism moderat si intelepciune; pun intre paranteze pesimismul si neincrederea si asteapta oarecum mai relaxati desfasurarea evenimentelor.

Primele doua decade ale lunii trebuie sa fie grozave pentru ei, bogate in evenimente sau cel putin in care au o buna stare sufleteasca si fizica.

Saptamana care incepe cu data de 9 decembrie le poate aduce o oferta de munca neasteptata, onoranta, o incununare a eforturilor lor din ultima perioada.

Pe de alta parte, sfera sentimentala ar putea avea de suferit in acelasi interval: sunt mai suspiciosi, le vine greu sa spuna ce simt, il pot face pe celalalt chiar si fara sa vrea ca sunt oarecum detasati, nepasatori (desi in realitate nu este asa). Cuplurile sudate trec fara probleme peste acest interval.

In restul zilelor sunt aspecte bune pentru relatia de cuplu. Au farmec, eleganta, comportament placut, echilibrat, cuceritor chiar, ofera incredere celuilalt.

Alaturi de nativii zodiei Berbec, ei sunt marii beneficiari ai intrarii lui Jupiter in Capricorn. Se gandesc poate sa o ia de la capat dupa un esec (sentimental sau de orice alta natura), au incredere poate sa isi schimbe domeniul de activitate daca simt ca le-ar fi mai bine (mai ales cei care au deja studii facute in domeniul respectiv sau au acumulat oarecum experienta).

Constientizeaza si sunt dispusi sa isi asume eventuale greseli anterioare; efectele ar fi remarcabile in cazul unei relatii sentimentale, asocieri sau unei vechi prietenii.

Intreaga luna decembrie prezinta aspecte bune si in sfera financiara. Primesc recompensele sau bonusurile care li s-au promis, este o perioada buna pentru renegocierea termenilor financiari ai unui contract de munca sau colaborari.

Vărsător.

Pentru nativii zodiei Varsator luna decembrie nu este neaparat mai dificila, dar parca nu vine cu toate lucrurile bune sau cu progresele pe care le asteapta.

Eforturi fac, nu se dau la o parte din calea provocarilor, incearca din greu sa se adapteze conditiilor pietii sau cerintelor sefului si celor impuse de autoritati, de organe de control. Foarte posibil sa li se stabileasca o tinta, un obiectiv, un barem si de atingerea acestuia sa depinda o promovare, prelungirea sau nu a unui contract.

Din fericire, au un psihic solid si isi orienteaza gandirea si energia spre recompense si rezultate, nu spre ceea ce ar avea de pierdut. Iar un ajutor poate aparea, ca de multe ori, pe neasteptate iar ei sunt pe faza, gata sa profite de orice circumstanta favorabila care apare.

Pot profita de comparatia pe care o fac sefii intre ei si colegi de ai lor sau poate ca sunt preferati de un contractor ori de catre un potential client in defavoarea concurentei. Aceste lucruri nu vin din neant, evident, ci ca urmare a activitatii sau a reactiilor lor la cerintele celorlalti.

Oboseala acumulata isi spune cuvantul (se consuma fizic si nervos, insa acest lucru nu il observa decat familia sau cei foarte apropiati lor), astfel ca asteapta cu nerabdare zilele libere petrecute in sanul familiei.

Posibil sa aiba loc negocieri salariale in primele doua decade ale lunii decembrie; nu sunt usoare, duc si ele la consum nervos, insa rezultatele le confirma faptul ca a meritat efortul depus.

Ar fi bine sa nu sara peste orele de somn, sa le recupereze daca au si intervale cu activitate prelungita. Astfel isi pot proteja sanatate, mentine atentia, capacitatea de concentrare si tonusul necesar pentru a face fata solicitarilor, provocarilor.

Ultima decada a lunii bine cu vesti bune pentru relatia de cuplu, pentru viata sentimentala. Se bucura din plin de sarbatori, de timpul petrecut cu fiinta iubita sau poate de o noua dragoste, o noua etapa in viata lor.

Pești.

Ultima luna a anului se anunta a fi destul de prietenoasa cu nativii zodiei Pesti. Este favorizata zona profesionala sau afacerile; pot prinde o promovare sau poate ca aceasta este de la sine inteleasa date fiind activitatea si evolutia lor recenta.

Cei care sunt in cautarea unui loc de munca pot avea surpriza sa fie invitati la un interviu de angajare si chiar sa inceapa activitatea in decursul acestei luni. Pentru ca de obicei in aceasta perioada se realizeaza topuri si clasamente (chiar si acestea din urma au o componenta subiectiva), pot avea bucuria si surpriza sa se regaseasca pe una dintre pozitiile fruntase, sa primeasca o diploma, o placheta, alte semne de recunoastere a muncii si valorii lor.

Si castigurile financiare (bonusuri, stimulente sau chiar cadouri, prime) sunt favorizate astral in aceasta ultima luna a anului; de asemenea, merg relativ usor negocierile pentru viitoarele castiguri, pentru anul care vine.

Pe de alta parte, este posibil sa apara si acele sume care li se cuvin si pentru care au aplicat: subventii, fonduri nerambursabile ori sa li se aprobe un dosar, un proiect.

Au parte de surprize placute cu ocazia unor deplasari, excursii in strainatate, zone pe care le viziteaza acum. Intalnesc oameni interesanti, sunt atrasi de obiceiuri ale locului, descopera lucruri pe care le vor putea incorpora sau adapta in activitatea lor profesionala. Poate ca un profesor, expert sau persoana cu experienta se ofera sa le descopere din tainele unui domeniu, le orienteaza un studiu viitor, le indica o bibliografie.

Nu sunt motive de ingrijorare in ceea ce priveste sanatatea in aceasta luna. Nu simt nicio apasare sau presiune, au libertatea de actiune pe care si-o doresc, lucrurile decurg firesc in relatia de cuplu astfel incat nimic nu ar putea sa le provoace vreo suparare sau deceptie care sa se rasfranga negativ asupra sanatatii lor.

În articolul
Horoscopul lunii decembrie. Gemenii vor avea o perioadă încărcată, iar Balanțele se gândesc la zilele petrecute cu cei dragi
:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp
Știri
Ramona Olaru, în pericol în vacanța din Egipt! Și-a pierdut pașaportul și a fost victima unui accident rutier: ”Ceva îngrozitor”
Showbiz intern • la 13:21
Ramona Olaru, în pericol în vacanța din Egipt! Și-a pierdut pașaportul și a fost victima unui accident rutier: ”Ceva îngrozitor”
  • Ramona Olaru a dat de probleme în Egipt
  • Asistenta Tv s-a trezit fără pașaport la cazare
Soția lui Costel Corduneanu, la un pas de a claca, în ziua în care el ar fi împlinit 55 de ani. Grațiela și fiica lor, în lacrimi la mormântul lui
Showbiz intern • la 13:21
Soția lui Costel Corduneanu, la un pas de a claca, în ziua în care el ar fi împlinit 55 de ani. Grațiela și fiica lor, în lacrimi la mormântul lui
  • Costel Corduneanu ar fi împlinit astăzi 55 de ani
  • Soția lui, Grațiela, și fiica lor au fost la mormântul lui
Anunț de ultimă oră al hidrologilor! Cod portocaliu de viituri în mai multe județe din România
Stiri interne • la 13:18
Anunț de ultimă oră al hidrologilor! Cod portocaliu de viituri în mai multe județe din România
  • Cod portocaliu de viituri în mai multe județe din România
  • Care sunt zonele vizate
  • Anunțul făcut de hidrologi
(P) Cadouri de Paște ieșite din tipare. Ce să oferi dacă vrei să îi impresionezi pe cei dragi
Beauty & Lifestyle • la 13:03
(P) Cadouri de Paște ieșite din tipare. Ce să oferi dacă vrei să îi impresionezi pe cei dragi
  • Cu ce cadouri să îți surprinzi familia de Paște
  • Idei ieșite din tipare pentru orice buget
Star Matinal. Câți bani a investit Selly în noul film. Vloggerul, declarații exclusive: "E cel mai scump..." / VIDEO
Emisiuni TV • la 12:40
Star Matinal. Câți bani a investit Selly în noul film. Vloggerul, declarații exclusive: "E cel mai scump..." / VIDEO
  • Selly a lansat filmul în care a investit milionul de euro
  • La premieră au fost prezente zeci de vedete
Tatăl lui Ionuț Doldurea, patronul stației GLP care explodat în Crevedia, candidează din nou la funcția de primar. Presupusele erori ale fiului său au ucis șase persoane
Stiri interne • la 12:30
Tatăl lui Ionuț Doldurea, patronul stației GLP care explodat în Crevedia, candidează din nou la funcția de primar. Presupusele erori ale fiului său au ucis șase persoane
  • Ion Doldurea vrea să se întoarcă la Primăria Caracal
  • Tatăl lui Ionuț Doldurea candidează pentru funcția de primar
Vezi toate știrile noi
Recomandări
România, sub noi alerte meteo de vreme severă. ANM anunţă ninsori şi viscol la munte, ploi şi vânt puternic în rest
recomandare pe observatornews.ro
România, sub noi alerte meteo de vreme severă. ANM anunţă ninsori şi viscol la munte, ploi şi vânt puternic în rest
„Spaima litoralului” i-a salvat viaţa lui Adrian Mititelu Jr. Dezvăluiri incredibile, din spital, ale „Prinţişorului Craiovei”
recomandare pe as.ro
„Spaima litoralului” i-a salvat viaţa lui Adrian Mititelu Jr. Dezvăluiri incredibile, din spital, ale „Prinţişorului Craiovei”
Viaţa bate filumul! Cu cine şi-a refăcut viaţa văduva lui Sergiu Nicolaescu. Este un apropiat al marelui actor şi regizor!
Romania TV
Viaţa bate filumul! Cu cine şi-a refăcut viaţa văduva lui Sergiu Nicolaescu. Este un apropiat al marelui actor şi regizor!
Pune o linguriţă cu zahăr în maşina de spălat. Trucul genial pe care ar trebui să-l ştie toate gospodinele!
Romania TV
Pune o linguriţă cu zahăr în maşina de spălat. Trucul genial pe care ar trebui să-l ştie toate gospodinele!
Termoenergetica opreşte apa caldă în 100 de blocuri din Bucureşti până pe 30 aprilie. Lista imobilelor afectate
recomandare pe antena3.ro
Termoenergetica opreşte apa caldă în 100 de blocuri din Bucureşti până pe 30 aprilie. Lista imobilelor afectate
Trei situații în care nu ar trebui să vă spălaţi pe dinți. Un stomatolog a ajuns viral cu aceste explicaţii
recomandare pe antena3.ro
Trei situații în care nu ar trebui să vă spălaţi pe dinți. Un stomatolog a ajuns viral cu aceste explicaţii
Milioane de pensionari români nu îşi vor primi pensiile până de Paşte
recomandare pe antena3.ro
Milioane de pensionari români nu îşi vor primi pensiile până de Paşte
Cozonac de Paște, rețeta celebrului bucătar Bărbosu. Câte grade trebuie să fie în bucătărie pentru a creşte aluatul frumos
recomandare pe playtech.ro
Cozonac de Paște, rețeta celebrului bucătar Bărbosu. Câte grade trebuie să fie în bucătărie pentru a creşte aluatul frumos
Rugăciune puternică către Sfântul Gheorghe. Rostește-o pentru îndeplinirea tuturor dorințelor
recomandare pe playtech.ro
Rugăciune puternică către Sfântul Gheorghe. Rostește-o pentru îndeplinirea tuturor dorințelor
Gianina din Las Fierbinți este însărcinată. Ce se întâmplă cu rolul ei din serialul care a făcut istorie la Pro TV
recomandare pe redactia.ro
Gianina din Las Fierbinți este însărcinată. Ce se întâmplă cu rolul ei din serialul care a făcut istorie la Pro TV
Ce a făcut Florin Salam, după ce a lipsit de la priveghiul lui Costel Corduneanu. Familia a rămas șocată: ”Nu există așa ceva!”
recomandare pe redactia.ro
Ce a făcut Florin Salam, după ce a lipsit de la priveghiul lui Costel Corduneanu. Familia a rămas șocată: ”Nu există așa ceva!”
Wow sau Bau? Mike a uimit trecătorii după ce a apărut în colanţi la braţul Iuliei Albu. Criticul de modă şi-a dat OK-ul
recomandare pe Ciao.ro
Wow sau Bau? Mike a uimit trecătorii după ce a apărut în colanţi la braţul Iuliei Albu. Criticul de modă şi-a dat OK-ul
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
recomandare pe shtiu.ro
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
FOTO. Manechinul arată fabulos, dar face pușcărie pentru că a mințit că e gravidă!
recomandare pe ProSport.ro
FOTO. Manechinul arată fabulos, dar face pușcărie pentru că a mințit că e gravidă!
Ce se întâmplă cu Visarion Alexa: Soția acestuia l-a dat de gol
recomandare pe bzi.ro
Ce se întâmplă cu Visarion Alexa: Soția acestuia l-a dat de gol
Cât costă să petreci 1 Mai în complexul Andreei Esca! Vilele luxoase sunt în Valea Zânelor
recomandare pe bzi.ro
Cât costă să petreci 1 Mai în complexul Andreei Esca! Vilele luxoase sunt în Valea Zânelor
Din păcate, banii de cumpărături NU ajung la toți românii până la Paște. Anunțul oficial
recomandare pe dailybusiness.ro
Din păcate, banii de cumpărături NU ajung la toți românii până la Paște. Anunțul oficial
Vești bune pentru șoferii care alimentează astăzi!
recomandare pe dailybusiness.ro
Vești bune pentru șoferii care alimentează astăzi!
Ingineria ASF de plătit sume mici și raportat succese mari. Service-urile auto și firmele de transport, falimentate de stat
recomandare pe Jurnalul.ro
Ingineria ASF de plătit sume mici și raportat succese mari. Service-urile auto și firmele de transport, falimentate de stat
Fostul model celebru care a ajuns să se îmbrace din gunoaie! Imaginile recente când probează ținute din tomberoane sunt frapante
recomandare pe a1.ro
Fostul model celebru care a ajuns să se îmbrace din gunoaie! Imaginile recente când probează ținute din tomberoane sunt frapante
Close